Keresés

Elérhetőség

Békevár Egyesület
8622 Szántód

+36/70/259-1348

frigyklinika@gmail.com

Békevár 1. kötet

2014.06.13 12:51

A "BÉKEVÁR" 1. KÖTET IGÉNYLÉSÉRŐL

Az NKA (www.nka.hu) Könyvkiadás Kollégiuma 3437/00999 pályázatszámon vissza nem térítendő támogatás nyújtására érdemesnek tartotta a Békevár Egyesület párkapcsolatokkal foglalkozó „BÉKEVÁR – Családi fészek és mentsvár” című ismeretterjesztő könyv „1. Párválasztás, házasság” kötetének kiadását. Nyomdai munkák: https://www.dtperint.hu/

Az elnyert pályázati forrásból 500 db könyv jelenik meg 2014. június végén. Ezek díjmentesen kerülnek átadásra a könyvtáraknak, így biztosítva a mind szélesebb körű hozzáférést. A 49 ODR tagkönyvtár (ebbe tartoznak a megyei- és egyetemi könyvtárak) központilag kapja meg a kötetet a Könyvtárellátótól, a többiek a Békevár Egyesülettől igényelhetik azt a készlet erejéig. A pályázati előirásnak megfelelően 60 db könyvet átadtunk a Könyvtárellátónak. 

Az ODR könyvtárak listája a következő linken tekinthető meg:  https://ki.oszk.hu/nyilvanos/index.jsp  A keresőben a "Könyvtártípus" rovatban az "ODR-tagkönyvtár" megnevezést kell választani, továbbá az adott megyét vagy települést kell beírni, végül a "Keresés" gombra kattintani.

Az igénylés feltétele:
– Elsőként  tisztázni kell, hogy a fogadó könyvtár nem ODR tagkönyvtár
– Az előzetes igényt a frigyklinika@gmail.com címre kérjük megküldeni.
– Postázás esetén - a visszaigazolást követően - az igénylő küld egy A/5 méretű, megcímzett, „postakész” borítékot, amelyre már nem kell bélyeget ragasztanunk. Postacím: Békevár Egyesület, 8622 Szántód, Jókai u. 41.

– Az átvevő elektronikus formátumban küld egy aláírt és lebélyegzett „Átvételi elismervény”-t, amely ide  kattintva  letölthető
– Az átvevő a helyben szokásos módon (hirdetmény, e-mail körlevél, helyi tévé, képújság, helyi lap, stb.) népszerűsíti a könyvet. Képújság hirdetés ide kattintva elérhető. A közzétett információt kérjük e-mail-ben megküldeni, hogy a pályázati beszámolóhoz tudjuk csatolni.
- Köszönettel vennénk, ha ezt a hírt a 
https://www.frigyklinika.hu/news/bekevar-1-kotet/ link továbbküldésével megosztanák az ismerettségi körükben levő könyvtárakkal.