Keresés

Elérhetőség

Békevár Egyesület
8622 Szántód

+36/70/259-1348

frigyklinika@gmail.com

 Könyvigénylés   *   Elismertségünk 

BÉKEVÁR - Családi fészek és mentsvár

Az 1. kötet első kiadása 2012. októberében jelent meg, amely egy mennyei útmutatás a párválasztáshoz és házassághoz. Tanulmányozása közben fény derül arra, hogyan tudják a párok a párválasztás alkalmával és a házasság szövetségében megélni az isteni fajta szeretetet, továbbá az Ige szilárd alapja miként képes az élet leghosszabb utazása során a család egységét fenntartani.
Letöltés és további infó: 
https://www.bekevar3882.x3.hu/hazassag1.htm

A Nemzeti Kulturális Alap 53%-os támogatásával 2014. június végén jelent meg a harmadik kiadás, új köntösben, de változatlan tartalommal. 

 
 

A 2. kötet első kiadása 2013. márciusában jelent meg, amely egy mennyei útmutató a problémakezeléshez és helyreállításhoz, vala­mint a váláshoz és újraházasodáshoz. Nagy segítség a mai fiatalok számára, mert sok bosszú­ságot elkerülhetnek, ha előbb szembesülnének a megoldással, mint a problé­má­val. Eredmény csak akkor fog születni, ha mindezt a gyakorlatba is ülteti a kedves Olvasó!
Letöltés és további infó: https://www.bekevar3882.x3.hu/hazassag2.htm

A Nemzeti Kulturális Alap 60%-os támogatásával 2014. november végén jelent meg a második kiadás, új köntösben, de változatlan tartalommal. 


A 3. kötet első kiadása 2016. február elején jelent meg Házasság Hete programsorozathoz kapcsolódva. A kiadvány a következő három területet érinti: családi élet, házasélet, gyermekeink, az élet alkonya. A családok életében minden fejfájás az önzés kútjából fakad. De ha a párok átadják magukat az isteni fajta szeretet uralmának, akkor valójában Isten szeretetet képes betölteni az otthonukat. Az isteni fajta szeretet pedig nem önző, a családtagok érdekeit a sajátja elé helyezi.
Letöltés és további infó: 
https://www.bekevar3882.x3.hu/hazassag3.htm

A Nemzeti Kulturális Alap 46%-os támogatásával kerülhetett sor a 3. kötet megjelentetésére. 
Az NKA támogatásával kiadott könyvek Szombathelyen készültek a DTPeRINT Bt. nyomdájában.