Keresés

Elérhetőség

Békevár Egyesület
8622 Szántód

+36/70/259-1348

frigyklinika@gmail.com

2. kötet igénylésének feltételei

2015.01.02 12:45

A "BÉKEVÁR" 2. KÖTET IGÉNYLÉSÉRŐL

Az NKA (www.nka.hu) Könyvkiadás Kollégiuma 3437/1526 pályázatszámon vissza nem térítendő támogatás nyújtására érdemesnek tartotta a Békevár Egyesület párkapcsolatokkal foglalkozó „BÉKEVÁR – Családi fészek és mentsvár” című ismeretterjesztő könyv „2. Problémakezelés a házasságban” kötetének kiadását. Nyomdai munkák: https://www.dtperint.hu/

Az elnyert pályázati forrásból 500 db könyv jelent meg 2014. december végén. Ezek díjmentesen kerülnek átadásra a könyvtáraknak, így biztosítva a mind szélesebb körű hozzáférést. A 49 ODR tagkönyvtár (ebbe tartoznak a megyei- és egyetemi könyvtárak) központilag kapja meg a kötetet a Könyvtárellátótól. A többi könyvtár a Könyvtárellátótól (www.kello.hu) vagy a Békevár Egyesülettől igényelheti azt a készlet erejéig.

Az ODR könyvtárak listája a következő linken tekinthető meg:  https://ki.oszk.hu/nyilvanos/index.jsp  A keresőben a "Könyvtártípus" rovatban az "ODR-tagkönyvtár" megnevezést kell választani, továbbá az adott megyét vagy települést kell beírni, végül a "Keresés" gombra kattintani.

Az igénylés feltételei:
– Elsőként  tisztázni kell, hogy a fogadó könyvtár nem ODR tagkönyvtár
– Postázás esetén - a visszaigazolást követően - az igénylő küld egy A/5 méretű, megcímzett, „postakész” borítékot, amelyre már nem kell bélyeget ragasztanunk. Postacím: Békevár Egyesület, 8622 Szántód, Jókai u. 41.

– Az átvevő elektronikus formátumban küld egy aláírt és lebélyegzett „Átvételi elismervény”-t, amely ide kattintva letölthető.
– Az átvevő a helyben szokásos módon (hirdetmény, e-mail körlevél, helyi tévé, képújság, helyi lap, stb.) népszerűsíti a könyvet. Képújság hirdetés   ide kattintva elérhető  . A közzétett információt kérjük e-mail-ben megküldeni, hogy a pályázati beszámolóhoz tudjuk csatolni.
– Köszönettel vennénk, ha ezt a hírt a https://www.frigyklinika.hu/news/a2-kotet-igenylesenek-feltetelei/ link továbbküldésével megosztanák az ismerettségi körükben levő könyvtárakkal.
– További infó: frigyklinika@gmail.com