Keresés

Elérhetőség

Békevár Egyesület
8622 Szántód

+36/70/259-1348

frigyklinika@gmail.com

Újdonságok

Elindult a weboldal

2013.12.13 22:45
2013. november 9-én történt a Webnode oldalon a regisztráció. Ezt követően a frigyklinika domainnév...
<< 1 | 2 | 3 | 4

Jogi nyilatkozat

Az oldalon található anyagok a www.frigyklinika.hu oldalra való hivatkozással szabadon felhasználhatóak!

A Békevár Egyesület rendezvényeit látogatók tudomásul veszik, hogy a Szervező az összejövetelekről hang-, kép és videófelvételt készíthet. Ennek megfelelően a látogató a rendezvényen történő részvételével hozzájárul személyének és hangjának rögzítéséhez és közléséhez.

ÜDVÖZLÜNK A WEBOLDALUNKON!

 
 
 

A Békevár Egyesület elsődleges célja az ismeretterjesztés, ezen belül is a házaspárképzés. Ezen az oldalon speciális ismeretekhez juthatsz a párválasztás, házasság, problémakezelés, válás, család és gyermeknevelés témakörökben.
Köztudott, hogy manapság szinte minden tevékenységhez valamilyen végzettséget írnak elő, de a házasság–család–gyermeknevelés területe az, ami jelenleg semmilyen képesítéshez sincs kötve. A lesújtó válási statisztikák arányszámainak növekedésében ez tetten is érhető. Ezért, miként az orvoslásban, úgy a családi életben is a megelőzésre kellene a fő hangsúlyt fektetni. Azaz a párok felkészítésére a ‘nagybetűs’ életben adódó valódi helyzetek kezelésére. Kívánatos lenne, hogy a globális keresztény Egyház mind biztosabb támpontot adjon a születéstől egészen az elmúlásig a botorkálók és kapaszkodót keresők számára. 

"Hiába halljuk ezerszer, hogy egy házasságot csak úgy lehet életben tartani, ha rendszeresen gondozzuk, valahogy elengedjük a fülünk mellett. Az élet pörög, nincs idő megállni. Ezer és ezer dolognak akarunk megfelelni, így ez az utolsó, amire pénzt, energiát áldozunk. Észrevétlenül megritkulnak közöttünk a beszélgetések, szép lassan elmaradnak az összebújások, a szőnyeg alá söpört problémák miatt egyre gyakoribbá válnak a veszekedések… Csoda, hogy idővel úgy érezzük, hogy már semmi közünk ahhoz a valakihez, akinek egykor igent mondtunk? Pedig higgyük el: a bajba jutott házasságok döntő többsége megmenthető lenne vagy lett volna!" (Részlet a Family magazin különszámából 2014.)

Rövid bemutatkozás: 1998-tól önkéntes protestáns lelkészként tevékenykedek. Ettől kezdve erős késztetést éreztem arra, hogy tanulmányozzam a párkapcsolatok témakörét. A hatékonyabb előrehaladás érdekében 2010. végén alapítottuk meg a Békevár Egyesületet. A másfél évtized alatt igyekeztem minél mélyebbre ásni e területen. Végül annyi anyag gyűlt össze, hogy – társaim kapacitálására – könyvkiadás előkészítésébe kezdtünk. A háromkötetes „Békevár – Családi fészek és mentsvár” 1. része 2012-ben, a 2. része 2013-ben jelent meg. A 3. kötet 2016. februárjában került ki a nyomdából. A pályázati forrásokból kinyomtatott könyveket elsősorban könyvtáraknak és közösségeknek kívánjuk átadni térítésmentesen, hogy rajtuk keresztül mind szélesebb réteg számára legyen elérhető az ismeretterjesztő kiadványunk.

Ez az oldal 2008. június 30-án "Házasságtan" címmel kelt életre azzal a céllal, hogy segítségül szolgáljon a házasságok felépítésében és a családi tűzhely melegének megőrzésében. Ugyan bibliai elveket vallunk, de vallástól függetlenek vagyunk! Ne feledkezz meg azokról sem, akiknek nagy szükségük lenne az itt található "világosságra". Kérjük, ajánld és oszd meg a közösségi oldalakon minél szélesebb körben ezt az oldalt, amely a Békevár Portál társoldala: https://bekevar-portal.hu/

Isten gazdag áldását kívánja
az oldalunkat tanulmányozók életére:
Bor Ferenc
a Békevár Egyesület elnöke

Műszaki adatok

A mobilosok és tabletesek számára egy speciális verzió áll rendelkezésre!
A Webnode szerveren a tárhely: 100 Mb
Havi adatforgalom a szerveren: 1 Gb
Az oldal a következő linken is elérhető:

www.frigyklinika.webnode.hu
Az alábbi számláló 2013.12.13-tól él.

Támogatás

Köszönettel fogadjuk a szolgálatunk mindennemű támogatását!
Az SZJA 1% felajánláshoz
a Békevár Egyesület adószáma: 18151709-1-14

CIB számlaszámunk: 10700749-67761939-51100005
Bővebben: 

https://www.bekevar3882.x3.hu/bank.htm