Keresés

Elérhetőség

Békevár Egyesület
8622 Szántód

+36/70/259-1348

frigyklinika@gmail.com

Vendégkönyv

Dátum: 2014.01.29

Feladó: L-né Erzsi

Tárgy: bizonyság

Hálatelt szívvel köszönöm Istennek, hogy az Ő kegyelméből adott nekünk olyan drága szolgálókat, elöljárókat, akiken keresztül eljut hozzánk a mennyei Atyánk csodálatos üzenete és akarata. Minden olyan emberek életébe és szívébe, akik nyitottak Isten áldásaira. Elmondom személyes megtapasztalásomat, amit a „Békevár” első két kötetének elolvasása óta tapasztaltam. Isten kegyelméből házasságomban 44 év van mögöttünk. Bizony voltak jó és rossz napok, de talán több volt a rossz, mint a jó. Mióta megismertem Isten kegyelmét, szeretetét, jóságát, azóta megváltozott az életem, minden területen jobbra fordultak a dolgok. De még hiányzott valami! Éreztem, hogy a házasságom még mindig nem úgy működik, ahogy kellene. A „Békevár” két kötetének elolvasását követően az Ige megváltoztatott engem sok területen. A problémák, amiket eddig nem tudtam kezelni, egyszeriben megoldottá váltak. Nagyon boldog vagyok, mert gyermekeimnek, unokáimnak tovább tudom adni ezt a kincset, amely örök és soha el nem múlik; az Istenünk szeretetéből fakadó hitet, amely szebbé, boldogabbá teszi az ő életüket is. Ajánlom ezeket a könyveket kivétel nélkül mindenkinek, a legkisebbtől a legnagyobbig, a fiataltól a legidősebbig. Nem vagy elég idős ahhoz, kedves Olvasó, hogy lemondj életed jobbá tételéről! Amikor kezembe veszem ezt a könyvet, megszűnik körülöttem a világ, habzsolom a benne levő jobbnál jobb útmutatásokat, amely épülésemre szolgál. Istenünk áldását kérem Feri Testvéremre! Köszönet Istennek, hogy őt megáldotta ezzel a képességgel, amely által emberek élete, házassága, kapcsolata fordul jobbra az ő szolgálata során. L-né lelkipásztor